Sunday, December 2, 2012

KEM MOTIVASI CUTI SEKOLAH 2012


KEM MOTIVASI CUTI SEKOLAH DISEMBER 2012

PROGRAM MOTIVASI CUTI SEKOLAH 

KLINIK ADIK SUPER SIRI II 


SETELAH KEJAYAAN KLINIK ADIK SUPER 1, KLINIK ADIK SUPER 11 DATANG LAGI DENGAN MODUL YANG LAGI BEST. PIHAK PENAJA JUGA BERBESAR HATI UNTUK MENAJA KLINIK ADIK SUPER SIRI 2 INI. ANDA HANYA PERLU BAYAR SEPARUH SAHAJA DARI YURAN YANG DIKENAKAN UNTUK KEJAYAAN ANAK-ANAK ANDA AKAN DATANG.KENAPA KLINIK INI SANGAT HEBAT? 

1. Yuran SANGAT MURAH. Jika mendaftar 3 org atau lebih hanya RM60shj. Jika Seorang atau 2 org hanya RM65. boleh bawa anak kawan2 anda untuk menyertai program ini. 

2. Kenapa murah? Harga sebenar RM120, tetapi anda sangat bertuah kerana separuh daripada yuran telah ditaja. Harga Yuran termasuk makan minum, sijil penyertaan dan modul hebat yang akan menanti anak anda

3. Ada lagi... 2 orang PELAJAR PALING CEMERLANG akan mendapat HADIAH BERNILAI RM398 seorang.

4. Ada Lagi... PERCUMA UJIAN GAYA BELAJAR BERKESAN untuk anak anda.. lepas ni, anak anda akan lebih cemerlang dengan menggunakan gaya belajar ini sahaja.

5. Lagi? TIPS dan TEKNIK BELAJAR SUPER yang telah diuji keberkesanannya.. Insyaallah selepas ini anak anda akan merasakan sebenarnya belajar itu mudah seperti ABC..

6. Ada lagi? Slot "Hargai pengorbanan ibu bapa kita" paling berkesan. Slot ini akan membantu anak anda supaya menghargai hidup mereka dan menyayangi ibu bapa mereka

7. Penetapan Matlamat anak anda. Anak anda akan diajar cara untuk menfokuskan matlamat mereka untuk mencapai sesuatu kejayaan. Insyaallah, Kejayaan akan menanti.

-TESTIMONIAL-

“Program ni sangat best. Ada lawak, ada sedih, ada takut. Tapi memang best! Lain kali kalau ada lagi nak datang lagi”

“Program Adik Super sangat best, lain dari program yang pernah saya lalui”

“Klinik ini menyedarkan saya betapa berdosanya menderhaka ke atas ibu bapa saya”

“This is the best “KLINIK” ever!!! Abg Zul baik dengan kami semua. Dapat main game, tengok video dan macam-macam lagi. Thanks”

TEMPAT ADALAH TERHAD!!! BOLEH MENDAFTAR SEKARANG!!!


HUBUNGI :
019-5834090

ATAU
Email:
poweraction17@yahoo.com
FB Page: 
Power Action Resources

No comments: